Madácsi Gréta üzente 13 éve

imàdtam a filmet mind a tortènet, mind Olaszorszàg miatt. Gyonyoru a tàj ahova elkalauzol minket ez a film. Igazi romantikus hètvègi kikapcsolòdàs, egy finom bor mellett a kedvessel. ;)

Válasz

Fiore Bartolini üzente 13 éve

Vagyis itt nézhetö meg a film
http://filmletoltes.netfilmek.eu/filmek-letoltes-ingyen/letters-to-juliet-2010-levelek-julianak-hunsub/

Levelek Júliának

Válasz

Fiore Bartolini üzente 13 éve

Itt megnézhetitek a filmet:
http://filmletoltes.netfilmek.eu/?s=levelek+J%C3%BAli%C3%A1nak&x=0&y=0

Válasz

Kovács Erzsébet üzente 13 éve

A filmet szívesen megnézném és a riport alapján Veronát is. Én csak autóbusszal átutazóban voltam Veronában. A buszpályaudvar és környéke nagyon kiábrándító. Piszkos, szemetes. Remélem a városka nem.

Válasz

Szlávi Saci üzente 13 éve

de megnézném Veronát én is...

Válasz

Milcsovics Enikő üzente 13 éve

:D hát ez óriási! Jó reklámja lehetnétek a helynek!

Válasz

Jakab Szabolcs üzente 13 éve

Ó igen... nagyon hangulatos kis udvar. Én február elején jártam ott, síelésből hazamenet ugrottunk be. Így legalább nem volt nagy tömeg a városban. Persze azért akadtak turisták, de tömeg nem volt. Helyi legenda az is, hogy aki megcsöcsörészi Julia szobrát, szerelemre talál. Fényesre is van koptatva a cickója. Megjegyzem én is megtettem. Speciel pont udvaroltam egy lánynak, de még semmi nem volt köztünk akkor... ma már 10 éve a feleségem és két szép gyerekünk van, szóval köszi Juli!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

És valóban írhatunk levelet Júliának? Engedik is, hogy kitegyük a falra? A film nálam csillagos ötös, az új kedvencem! :) November elején indulunk egy olasz körútra - 5lány - felosztottunk magunk közt 5várost, amiből felkészülve bemutatót tartunk egymásnak. (Mintha megspórolnánk az idegenvezetőt.:)) Én természetesen Veronát választottam. :)

Válasz

Tóth Mária Elvira üzente 13 éve

...többször is jártam Veronában : csodálatosan szép város az Agide folyó partján. Veronában olasz barátaim élnek - akiknek élveztem már a vendégszeretetét. A filmet sajnos nem láttam, de remélem sikerül megnéznem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Jártam Veronában és láttam a filmet is. Mindenkinek meg kell nézni, aki Olaszországot szereti, a hangulata és a képek miatt. Kedvet csinál egy jó kis kiránduláshoz arrafelé.

Válasz

kapusi maria üzente 13 éve

En is jartam Julia kicsi udvaraba ,rengeteg turista kozt varva ,hogy sikeruljon kepet csinalni a szobra mellett.Erdemes megnezni aki teheti.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Örülök! Jó szórakozást a filmhez :o)
Remélem, mielőbb kijutsz Veronába! Aztán mesélj ám majd...

Válasz

Légrádiné Nagy Klári üzente 13 éve

Húúú! Kedvet csináltál a filmhez! :) És felidézted a veronai emlékeimet :)). Jó lenne újra elmenni!

Válasz