Szeretettel köszöntelek Olaszország Közösségi Oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és színesítsd azt a többi taggal együtt! Írhatsz blogot arról, merre jártál és mit tapasztaltál, képeket és videókat tölthetsz fel utazásod legszebb pillanatairól, fórumozhatsz, és hozzászólhatsz a többiek tartalmaihoz is. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Olaszország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek Olaszország Közösségi Oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és színesítsd azt a többi taggal együtt! Írhatsz blogot arról, merre jártál és mit tapasztaltál, képeket és videókat tölthetsz fel utazásod legszebb pillanatairól, fórumozhatsz, és hozzászólhatsz a többiek tartalmaihoz is. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Olaszország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek Olaszország Közösségi Oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és színesítsd azt a többi taggal együtt! Írhatsz blogot arról, merre jártál és mit tapasztaltál, képeket és videókat tölthetsz fel utazásod legszebb pillanatairól, fórumozhatsz, és hozzászólhatsz a többiek tartalmaihoz is. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Olaszország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek Olaszország Közösségi Oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és színesítsd azt a többi taggal együtt! Írhatsz blogot arról, merre jártál és mit tapasztaltál, képeket és videókat tölthetsz fel utazásod legszebb pillanatairól, fórumozhatsz, és hozzászólhatsz a többiek tartalmaihoz is. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Olaszország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Mi is lenne az olasz konyhával a tésztaételek gazdagsága nélkül… Olaszország nemcsak a lasagne hazája, hanem minden tartomány, sőt település féltve őrzi saját speciális tésztakülönlegességének receptjét – s már csak az elnevezések száma is megközelíti a százat.
Amiben biztosak lehetünk: ha az étlapon szerepel a „fatte a mano” kifejezés a tészta neve mellet, akkor az bizony házi készítésű.
Nem mindennapi, hogy Rómában a Museo Nazionale delle Paste Alimentariban spagettievő sztárok fotóit is láthatjuk, s megismerkedhetünk a pasta történetével és a kapcsolódó munkaeszközökkel. Nem vicc, Olaszországban a tésztakészítés is művészet…
Az igazi ragu készítését az olaszok tették tudománnyá, a fűszeres vadragut például a tenger gyümölcseivel, kagylóval, pappardellével kínálják.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
A világ legöregebb tölgyfája – Él 934 éve
Alagúttal kötné össze Szicíliát és a szárazföldet az olasz kormány
Év végéig tart a veszélyhelyzet Olaszorszábgan
Olaszország. Az idén elmarad a nyaralás?!